Webbutbildning

Flexibelt och interaktivt lärande

Våra webbutbildningar erbjuder en flexibel lärmiljö där deltagarna kan genomföra kurserna i sin egen takt och på en plats som passar dem bäst.

Kurserna varvar pedagogiska illustrationer, filmklipp och interaktiva övningar som ger utrymme för reflektion och lärande. Du kan vara säker på att våra webbutbildningar håller hög kvalitet och är baserade på decennier av erfarenhet.

Webbutbildningarna är designade för att vara tillgängliga och användarvänliga. Alla moment presenteras både i text och ljud, och utbildningarna är byggda för att fungera på de flesta moderna webbläsare.

Rabatterade paketpriser

Vi erbjuder förmånliga paketpriser när du beställer flera webbutbildningar. Detta är ett utmärkt sätt att bredda din kunskap eller att få ett helhetsgrepp på hbtqi- och inkluderingsfrågor. Våra rabatterade paketpriser är:

  • 2 webbutbildningar: 695 kr per användare
  • 3 webbutbildningar: 800 kr per användare
  • 4 webbutbildningar: 900 kr per användare

Samtliga priser visas exklusive moms.

Om ni är intresserade av att utbilda hela personalgrupper eller att skräddarsy ett större utbildningspaket, kontakta oss gärna via formuläret längst ner på denna sida för en offert som är anpassad efter just era behov.

Webbutbildningarnas tillgänglighet

Alla moment och all information i webbutbildningarna presenteras i textform och en speakerröst läser upp de flesta texter. En del interaktiva övningar kräver att du kan se dem, föra en pekare över skärmen och klicka för att du ska kunna genomföra dem. Inga bilder läses upp.

Tekniska krav

För att kunna tillgodogöra dig kursen behöver du oftast ha en så uppdaterad webbläsare som möjligt i din dator, med Javascript installerat. Här finns detaljerade tekniska krav (bläddra ner till Viewing published courses, delarna under HTML5, Flash och Mobile är det viktigaste)

Tema: hbtqi

webbutbildning i hbtqi, regnbågsflagga i skyn

Grundutbildning i hbtqi

Få en grundläggande förståelse för hbtqi-frågor, normer och inkludering. Denna utbildning består av fyra moduler som ger en omfattande överblick över hbtqi-relaterade ämnen.

Pris: 495 SEK per licens

Kontakta oss för offert vid köp av flera licenser för att få bästa priset. 

Textgranksning med RFSL Utbildning - En person som granskar en text

Fördjupningsmaterial till Grundutbildning i hbtqi

Till Grundutbildning i hbtqi finns ett fördjupningsmaterial med diskussionsfrågor och övningar. Genom att köpa till fördjupningsmaterialet ger ni er verksamhet större möjligheter att förankra era kunskaper samt omsätta dem till praktiskt förändringsarbete på er arbetsplats.

Pris: 995 SEK

Vid beställning av 50 eller fler licenser till webbutbildningen ingår fördjupningsmaterialet utan extra kostnad.

hbtqi, hälsa och bemötade webbutbildning

Hbtqi, hälsa och bemötande

Fördjupa din kunskap om hbtqi-personers hälsa och hur bemötande kan påverka deras välbefinnande. Denna kurs är särskilt lämplig för dem som arbetar med människor, både professionellt och privat. Passar dessutom ypperligt som fortsättning på grundkursen.

Prisexempel: 395 SEK per licens

Kontakta oss för offert vid köp av flera licenser för att få bästa priset.

Tema: Diskriminering & trakasserier

anti trakasserier webbutbildning RFSL

Inte på vår arbetsplats!

Motverka trakasserier och sexuella trakasserier på arbetsplatsen genom denna interaktiva utbildning. Utbildningen ger konkreta verktyg för att arbeta förebyggande och hantera incidenter effektivt.

Pris: 395 SEK per licens

Kontakta oss för offert vid köp av flera licenser för att få bästa priset.

Diskrimineringslagen webbutbildning - olika personer står på rad med ryggen mot kameran

Diskrimineringslagen i praktiken

Lär dig hur diskrimineringslagen fungerar i praktiken och hur du kan använda den för att skapa en mer inkluderande arbetsplats. Denna utbildning är perfekt för arbetsgivare och anställda som vill stärka sin kunskap om rättigheter och skyldigheter på arbetsplatsen.

Pris: 395 SEK per licens

Kontakta oss för offert vid köp av flera licenser för att få bästa priset.

Beställ webbutbildning

Beställ webbutbildning här:

Jag vill beställa (flera val är möjligt):

4 + 11 =

Utbilda hela gruppen

Skräddarsydd webbutbildning, kamera i en studio

Om ni planerar att köpa in licenser för större grupper, arbetslag eller hela personalstyrkan, rekommenderar vi att ni kontaktar oss för en offert.

Vi kan skräddarsy ett erbjudande som passar just era behov och säkerställa att ni får bästa möjliga lösning för er verksamhet.

Tveka inte att höra av er så hjälper vi er att skapa en utbildningsplan som är både effektiv och kostnadseffektiv.

Skräddarsydda webbutbildningar

Skräddarsydd webbutbildning, kamera i en studio

Skapa en egen webbutbildning

Vi tar på kunders uppdrag fram webbutbildningar som ni kan sprida och visa inom eller utom er organisation.

Vi kan skriva manus, göra övningar och skapa utbildningen tillsammans med ett produktionsbolag, helt utifrån era preferenser.

Vi kan också på uppdrag spela in en digital föreläsning åt er, så att ni kan sprida den på det sätt som fungerar bäst för er. 

Pris: Kontakta oss för offert

Kontakta oss