Kampanjer med RFSL Utbildning

På RFSL Utbildning strävar vi efter att hjälpa företag, organisationer och ledare att bli mer inkluderande och HBTQI-kompetenta. Som Sveriges ledande aktör inom HBTQI-kompetensutveckling och inkludering erbjuder vi certifieringar, utbildningar, föreläsningar och konsulttjänster.

Nu är det enklare än någonsin att delta i våra program tack vare våra pågående kampanjer och specialrabatter. Upptäck hur vi kan hjälpa dig och din organisation att ligga i framkant med ert inkluderingsarbete.

Ta del av våra aktuella erbjudanden här och ta steget mot en mer inkluderande framtid!

RFSL Utbildning - Kampanj

Julkampanjen 2023

Avsluta året med en gåva till dig själv och dina kollegor: en tryggare och mer inkluderande arbetsmiljö! Fram till den 31 december erbjuder RFSL Utbildning en unik möjlighet: få 10% rabatt på våra HBTQI-certifieringar och hela 25% rabatt på webbutbildningar.

Det bästa? Ni kan beställa och betala nu, men planera in tjänsten när det passar under 2024. Så boka era utbildningar nu och använd era kvarvarande budgetmedel samtidigt som ni förbereder för ett trivsammare och mer välkomnande arbetsår 2024.

Använd kampanjkoden “GOD JUL RFSL” när ni kontaktar oss för att ta del av detta fantastiska erbjudande. Vi ser fram emot att samarbeta med er under det kommande året!

Är du intresserad av våra tjänster eller har andra frågor om vår verksamhet?

Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Behov / Önskemål / Meddelande:
Genom att skicka in detta formulär godkänner du vår Personuppgiftspolicy