Motverka trakasserier på arbetsplatsen!

Inte på vår arbetsplats!

“Inte på vår arbetsplats” är en webbutbildning som ger dig verktygen för att förebygga och hantera trakasserier och sexuella trakasserier i arbetsmiljön. Genom denna utbildning får du en djupgående förståelse för vad trakasserier innebär, vilka lagar som gäller, och hur du kan agera för att skapa en trygg och inkluderande arbetsplats.

Utbildningen är kvalitetssäkrad av Södra Byrån, jurister med fokus på arbetsrätt.

Vad du lär dig

I denna utbildning får du:

  • Kunskap om trakasserier och sexuella trakasserier: En genomgång av vad trakasserier är och hur de påverkar arbetsmiljön.
  • Insikt i juridiken: Förstå de lagar och regler som arbetsgivare och medarbetare måste känna till för att hantera dessa frågor korrekt.
  • Verktyg för förebyggande arbete: Lär dig hur du kan arbeta proaktivt för att förebygga trakasserier och skapa en respektfull arbetsmiljö.
  • Strategier för att hantera incidenter: Få praktiska tips och exempel på hur du bäst hanterar situationer när trakasserier uppstår.

Inkludering och minoritetsperspektiv

Utbildningen belyser också hur olika minoritetsperspektiv kan påverka utsatthet för trakasserier och sexuella trakasserier. Du får lära dig att arbeta förebyggande på ett sätt som inkluderar alla våra sju diskrimineringsgrunder, och hur du kan anpassa dina insatser för att vara mer inkluderande.

Kursupplägg

Denna interaktiva webbutbildning tar cirka 40 minuter att genomföra och är utformad för att passa alla arbetsplatser som vill förbättra sitt inkluderings- och antidiskrimineringsarbete.

Flexibelt och interaktivt lärande

Denna webbutbildning om trakasserier & sexuella trakasserier är helt webbaserad och interaktiv, vilket innebär att du kan genomföra den i din egen takt och på den plats som passar dig bäst. Utbildningen varvar text, illustrationer, filmklipp och interaktiva övningar.

Pris: 395 SEK

Kontakta oss för offert vid köp av flera licenser för att få bästa priset. 

Köp fler – Få rabatt!

Vi erbjuder förmånliga paketpriser när du beställer flera webbutbildningar. Detta är ett utmärkt sätt att bredda din kunskap eller att få ett helhetsgrepp på hbtqi- och inkluderingsfrågor. Våra rabatterade paketpriser är:

  • 2 webbutbildningar: 695 kr per användare
  • 3 webbutbildningar: 800 kr per användare
  • 4 webbutbildningar: 900 kr per användare

Samtliga priser visas exklusive moms.

Om ni är intresserade av att utbilda hela personalgrupper eller att skräddarsy ett större utbildningspaket, kontakta oss gärna via formuläret längst ner på denna sida för en offert som är anpassad efter just era behov.

anti trakasserier webbutbildning RFSL

Beställ webbutbildning här:

Jag vill beställa (flera val är möjligt):

2 + 4 =

Tekniska krav

För att kunna tillgodogöra dig kursen behöver du oftast ha en så uppdaterad webbläsare som möjligt i din dator, med Javascript installerat. Här finns detaljerade tekniska krav (bläddra ner till Viewing published courses, delarna under HTML5, Flash och Mobile är det viktigaste)

Missa inte detta:

webbutbildning i hbtqi, regnbågsflagga i skyn

Grundutbildning hbtqi

Vill du få en djupare förståelse för hbtqi-frågor och hur de påverkar både dig och din omgivning? Vår Grundutbildning hbtqi är utformad för att ge dig en omfattande och innehållsrik inblick i dessa viktiga ämnen. Kursen ger dig verktyg och kunskap som hjälper dig att skapa en mer inkluderande arbetsmiljö och bemöta personer från olika minoriteter på ett respektfullt sätt.

Diskrimineringslagen webbutbildning - olika personer står på rad med ryggen mot kameran

Diskrimineringslagen i praktiken

Vill du lära dig om diskrimineringslagen och hur den kan skapa en arbetsplats med lika rättigheter för alla? Vår webbutbildning ‘Diskrimineringslagen i praktiken’ ger dig konkreta verktyg för att förebygga och motverka diskriminering, samt insikter i hur hbtqi-frågor påverkar arbetsmiljön.

Paketutbildningar inom hbtqi

Paketerbjudanden

Kombinera vår webbutbildning om trakasserier med med en föreläsning. Utforska våra paketerbjudanden för att se vilken kombination som skulle passa er!

Utbilda hela gruppen

Skräddarsydd webbutbildning, kamera i en studio

Om ni planerar att köpa in licenser för större grupper, arbetslag eller hela personalstyrkan, rekommenderar vi att ni kontaktar oss för en offert.

Vi kan skräddarsy ett erbjudande som passar just era behov och säkerställa att ni får bästa möjliga lösning för er verksamhet.

Tveka inte att höra av er så hjälper vi er att skapa en utbildningsplan som är både effektiv och kostnadseffektiv.

Kontakta oss