Aktuella Event & Nyheter

Välkommen till vår sida för aktuella händelser och nyheter. Här kan du se vilka event vi har planerade och läsa våra senaste artiklar. Håll dig uppdaterad med det senaste inom hbtqi-frågor och inkludering.

Workshop - Statsbidrag för hbtqi-kompetens 2024

Välkommen till vår workshop om statsbidrag för att främja HBTQI-personers situation! I denna session kommer RFSL Utbildning, med vår expertis inom HBTQI-kompetens och inkludering, att ge er guidning och stöd för att effektivt navigera ansökningsprocessen för Socialstyrelsens statsbidrag.

15 oktober 2024

Digitalt

10:00 - 11:00

Webbinarium: Motverka trakasserier på arbetsplatsen

Detta webbinarium ger dig djupare förståelse för vad trakasserier och sexuella trakasserier innebär, och vilka lagar som gäller. Vi ger dig kunskap, exempel, tips och verktyg för att både förebygga och hantera trakasserier om de skulle uppstå. Webbinariet inkluderar även olika minoritetsperspektiv och stödjer dig i hur du kan arbeta mer inkluderande.

23 oktober 2024

Digitalt

12:30 - 13:00

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna, uppdateringarna och exklusiva erbjudandena direkt i din inkorg. Håll dig informerad om våra kommande event, nya artiklar och spännande initiativ inom hbtqi-inkludering och mångfald. Anmäl dig idag och bli en del av vår gemenskap som arbetar för en mer inkluderande och rättvis värld.

ARTIKLAR

Här kan du läsa våra senaste artiklar om hbtqi-frågor, inkludering och våra olika utbildningar och tjänster. Vi delar med oss av insikter, forskning och praktiska råd för att hjälpa din verksamhet att bli mer inkluderande.

Bashi banar vägen

Bashi banar vägen

Bashi går före i inkluderande hälsovård! I en banbrytande insats har Bashi, en innovativ digital hälsovårdstjänst, tagit ett stort steg framåt genom att bli HBTQI-certifierade.

Under ledning av vår expert Pom Sandhagen, har teamet på Bashi omfamnat mångfald och inkludering, och är nu rustade att erbjuda lika vård för alla.

HBTQI-begrepp

HBTQI-begrepp

Spridningen av kunskap och förståelse för HBTQI-begrepp har aldrig varit större, tack vare det fantastiska engagemanget under vårt senaste webbinarium.

Nu kan alla återuppleva insikterna och lärdomarna från webbinariet, eftersom vi stolt presenterar inspelningen tillgänglig för alla.

Pinkwashing & Företagsansvar

Pinkwashing & Företagsansvar

Missade du Talk with PRIDE om Pinkwashing? Återupplev ögonöppnande diskussioner om hbtqi-rättigheter på vår hemsida nu!

700+

hbtqi-certifierade verksamheter

200+

uppdrag per år

70+

års erfarenhet