Textgranskning

Textgranskning hos RFSL Utbildning

 RFSL Utbildnings kunskap bygger på 70 års erfarenhet av att arbeta med hbtqi-personers rättigheter och livsvillkor, i Sverige och världen. Som Sveriges största medlemsorganisation för hbtqi-personer har vi en unik närhet till målgruppen. Det är därför inte konstigt att många vänder sig till oss för att vi ska kvalitetsgranska texter och material. Något vi gärna hjälper till med!

Vi kan genomföra faktagranskning av texter för att se att de innehåller korrekt och uppdaterad information om hbtqi. Vi gör även normkritiska granskningar för att hjälpa er att skapa texter som inkluderar och når ut till fler.

Vi kan granska alla typer av texter men vanliga uppdrag för oss är:

  • Rekryteringannonser
  • Hemsidor
  • Informationsmaterial
  • Artiklar
  • Böcker

 

Pris

1500 kr/ timme.

Priset är exklusive moms.

Varför RFSL Utbildning?

Ska man göra något komplext ska man ta hjälp av de som vet och kan. RFSL Utbildnings kunskap bygger på 70 års erfarenhet av att arbeta med hbtqi-personers rättigheter och livsvillkor, i Sverige och världen. Som Sveriges största medlemsorganisation för hbtqi-personer har vi en unik närhet till målgruppen. RFSL Utbildning har över 15 års erfarenhet av att arbeta med team både i näringslivet och offentlig sektor och vi har utvecklat en metodik som gör skillnad. Med över 200 uppdrag om året vet vi vad som funkar och inte. Låt oss komma och göra jobbet hos er!

Vill du ta hjälp att granska befintliga eller ta fram nya texter? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Behov / Önskemål / Meddelande:
Fler av våra tjänster:

HBTQI-certifiering

RFSL:s webbutbildningar

Praktiskt förändringsarbete

Textgranskning

Hbtqi-föreläsningar

Skräddarsydda Utbildningar

Utbildning för chefer

Minoritesstress

Aktuellt just nu: